jump to navigation

Форумно РПГ January 4, 2006

Posted by crossroads in Fantasy.
trackback

Преди известно време, двама ентусиасти се заеха да разработят една форумнобазирана ролева игра. Със задоволство ще съобща че тя е почти готова и скоро може да започнат игралните сесии. Играта носи работното, за момента, заглавие Milites, а действието се развива в един фентъзи свят, който не надхъврля обичайните стереотипи, но предлага сравнително богата възможност за създаване на приключения и странствания из различни кътчета на света.

На кратко за Героите: При създаването на персонаж, може да изпирате измежду елф, човек, джудже и върколак за раса и паладин, войн, ловец, магьосник, духовник и некромант. Всяка раса предполага определено развитие, в зависимост от личните си качества и в покачването на показатели. Например добри комбинаций са Върколак – Войн, Човек – Паладин, Елф – магьосник. Всеки герой разполага с умения, специфични за самият него, които разива с покачванена ниво.

За Системите – тъй като е първи опит на двамата творци, системата на игра бе замислена да е сравнително лесна и бърза за усвояване. Показателите са сравнително малко – Сила,Ловкост, Интелект, Воля (основни) и Атака, Защита, Живот, Мана (вторични)

Надяваме се играта да потръгне добре. ако това стане, то би могло да се пшомисли за осложняване на правилата, подобряване на уменята и обогатяване на игралния свят Greatsword

Comments»

1. reflectionsintheword - June 15, 2013

Hi,

GREAT Blog-name!

Sorry to trouble you, but you do not seem to be using this blog anymore. If you have no plans to use it in the future, would you please consider transferring the blog to us?

If you agree to the transfer, here are the steps:

Go to the ‘dashboard’ of your blog
Click on “My Blogs” (it is located on the left side of the dashboard)
Move your mouse/cursor over the Blog Address (______.wordpress.com), two options will appear. Select/Click “Transfer blog”
Follow the instructions that WordPress will give to you
After the transfer, WordPress will send you a confirmation email. Follow the link provided in the email and the transfer will be complete.

Thanks in advance for your kind consideration.

Best regards,

2. michaelmaldonado59 - April 8, 2016

Hi mate,nif you not use this blog, can you give me,,,, Come on http://tropaadet.dk/michaelmaldonado59081830


Leave a comment